top of page
24527643680_d25a63f4bb_o2.jpg

RENS / PLEIE

Déesse - Rensegele

Rensegelé (200 ml)

Dette er en dyptrensende gelé som vasker huden ren for svette, make-up og overflødig hudfett. Blandes med vann i hånden og påføres ansikt og hals. Skylles av med lunkent vann. Meget effektiv for å fjerne vannfast mascara.

Rensegeléen passer til alle hudtyper og er også godt egnet for menn. Det finnes en pumpe for ettermontering slik at geléen alltid står klar til bruk.

350

kr

Déesse - Morning Care

Morning Care (150 ml)

Et produkt som rengjør, frisker opp og glatter ut den trøtte huden om morgenen.Med sitt innhold av karitésmør, hveteproteiner, silkeproteiner og silkepudder gjør dette produktet underverker for huden. Hyaluronsyrerederivat er fuktighetsgivende, øker hudens elastisitet og spenst samtidig som den forbedrer og fornyer strukturen. Hindrer huden i å eldes og gir en utmerket beskyttelse.

Påføres rikelig med en fuktet bomull. Overflødig lotion fjernes med en ansiktsserviett før du anvender din vanlige dagkrem.

350

kr

Déesse - Enzyme Peeling

Enzyme Peeling (50 ml)

En mild, men effektiv gelé som har en automatisk skrubbeeffekt på huden. Enzymet som finnes i produktet bryter ned døde hudceller og gir huden finere porer, en jevnere hudtone og gjør den i bedre stand til å absorbere andre Déesse-produkter.

Påføres sparsomt og skylles av med varmt vann etter 10 minutter. Brukes 1-2 ganger per måned for sensitiv hud og 4-6 ganger per måned for normal og fet hud.

330

kr

Déesse - Gentle Scrub

Gentle Scrub (50 ml)

Peeling er en finkornet skrubbekrem som fjerner døde hudceller. Kremen masseres lett i små sirkelbevegelser på en nyrenset og fuktig hud. Skyll godt og følg gjerne opp med antistressmaske.

Anbefales alle hudtyper (med unntak av couperose) 2-10 ganger per måned.

280

kr

Déesse - Antistressmaske

Antistressmaske (50 ml)

Antistressmaske med sitt innhold av alge-ekstrakt, kastanje og liljeekstrakt glatter ut linjer og rynker på en sliten hud. Anbefales alle hudtyper 1-5 dager i uken.

Masken skylles av med lunkent vann etter 5-25 minutter.

280

kr

Déesse - Silver Maske

Silver Maske (50 ml)

En grå leirmaske med rensende effekt for en fet eller uren hud. Inneholder blant annet svartrotekstrakt som virker desinfiserende.

Fordeles jevnt på en nyrenset hud 1-2 ganger per uke. Skylles av med lunkent vann.

280

kr

Jægers Renseklut

Renseklut

Kluten brukes til å fjerne rester av make-up og rensegele på kvelden. Fukt kluten i litt varmere enn lunkent vann før bruk. Skyll kluten og bruk den en ekstra gang for å rengjøre ansiktet godt. Husk å stryke utenfra og innover under øynene.

Rensekluten skylles godt i kaldt vann til slutt og henges til tørk. Kan vaskes i maskin 40 - 60 grader.


Varighet 1-3 år avhengig av bruk. Et miljøvennlig alternativ.

135

kr

bottom of page