top of page
Serum

Kremer / Serum

CAVIAR LINE

Caviar Line

Kaviar_Krem.png

Inneholder kaviarekstrakt og et anti-aging complex som gjør at hudens egen evne til å fornye og reparere seg selv blir styrket. Denne aktiveringsprosessen gjør at du kan oppnå en antirynkeeffekt på opptil 45% i løpet av 2 måneder.

Kaviar Krem kan benyttes som dag- og/eller nattkrem. For optimal effekt bør Kaviar maske benyttes som tilleggsprodukt.

Kaviar_Oeye.png

KAVIAR ØYEKREM kr 975,-

En meget rikholdig øyekrem som med sitt innhold av Kaviarekstrakt, Hyaluren og Anti-age complex bidrar til å glatte ut og reparere sliten hud rundt øyepartiet. Kremen fordeles meget sparsomt med lette fingre rundt øyepartiet.

 

Kaviar Øyekrem har en rask oppstrammende effekt.

UMIBUDo.jpg

UMIBUDo 24 timer krem refill 50 ml og UMIBUDo øyekrem refill 15 ml 

Kremet tekstur, flotte effekter takket være kraft fra havet, vegansk formulering og miljøvennlig innpakning – du finner alt dette kombinert i vår Umibudō 24 Ansiktskrem for krevende hud som mangler fuktighet. Umibudō-alger, hjemmehørende i Japan, er hovedingrediensen i denne luksuriøse hudpleiens aktive kompleks Okinacea®. Det gir ikke bare huden essensielle mineraler og aminosyrer, men stimulerer også kollagensyntesen, og bidrar til fastere ansiktskonturer og forbedret hudstruktur. Men det blir enda mer eksotisk: et fruktekstrakt av australsk kaviarlime gir en lett eksfolierende effekt, og stimulerer prosessen med hudfornyelse.
Se frem til en frisk, ungdommelig hudfølelse! 

Krem 959,- Tomboks 75,-

Øyekrem 599,- Tomboks 55,-
 

Kaviar_Mask.png

KAVIAR MASKE kr 495,-

Med sitt innhold av Kaviarekstrakt, Macadamienøtt-olje, Jojobaolje og Hyaluren bidrar masken til å holde huden din spenstig og glatt.

Så snart de første tegn til linjer vises, bør Kaviar maske benyttes 1-2 ganger ukentlig på nyrenset ansikt, hals og dekolléte. La masken virke i 20 minutter og fjern restene med lunkent vann og Jaeger's lett fuktede renseklut.

KAVIAR KREM 50 ml kr 1695,-

Apricot Line

Lapricot_Oil.png

Aprikoskjerneolje - Huile l’apricot (4 ml / 30 ml / 50 ml)

Et meget rikholdig og mykgjørende produkt som brukes på såre/tørre hudpartier.

 

Benyttes ofte som kuldekrem fordi den er vannfri. Brukes som supplement til vanlig dagkrem hvis huden er sår, tørr eller solbrent. Beroligende og fuktighetsbevarende olje til utvortes bruk.

4 ml kr 200,-
30 ml kr 499,-
50 ml kr 599,-

kr

Lapricot_Stift.png

Aprikos Stift solfaktor 15

Aprikos stift med verdifull aprikoskjerne og hvetekimolje, som er rik på vitamin E, har også en integrert UV-beskyttelse. I motsetning til resten av huden danner ikke leppene våre melanin og bygger derfor ikke opp sin egen beskyttelse mot solstråler. De trenger derfor ekstra pleie og beskyttelse.

Den delikate duften av aprikos gjør bruken av dette produktet til en glede, men er så diskret at herreverdenen også vil nyte det. 

Påfør på lepper eller tørre hudområder etter behov.

kr 220,-

Lapricot_HandCream.png

Aprikos Håndkrem (100 ml)

Håndkrem Aprikos med pleiende gelé bør anvendes hver morgen som en beskyttelse, og hver kveld som en reparerende krem for hender, albuer og negler.


Kremen inneholder UVA og UVB beskyttelse.

kr 270,-

Apricot_BodyButter.png

Body Butter (150 ml)

Kakao, shea og mangosmør, samt aprikoskjerneolje, gir et høyt lipidinnhold. Den lette konsistensen smelter på huden. Nyt en fantastisk glatt hudfølelse og la deg skjemme bort av den behagelige lukten av aprikoser. 

Påføres sparsomt etter dusjing eller bading (for en spesielt intens aromatisk opplevelse, bruk vår LAO), masser forsiktig og nyt.

kr 390,-

APRICOT LINE
AQUA TREATMENT LINE

Aqua Treatment Line

Aqua_Cleansing.png

Rensegele (200 ml)

Rengjør huden på en skånsom måte uten å virke uttørrende. Blandes med lunkent vann i hånden og skummes opp før påføring.

Pumpen gjør produktet drøyt i bruk, og kan kjøpes for kr 35,-.

430

kr

Aqua_Tonic.png

Moisturizing Tonic (200 ml)

Et ansiktsvann som virker balanserende på hudens Ph da vann ofte har en uttørrende effekt. Ansiktsvannet fjerner også rester av eventuell make-up og rensegele.
 

Pumpen gjør produktet drøyt i bruk, og kan kjøpes for kr 35,-.

430

kr

Aqua_Krem_Dag.png

Dagkrem (50 ml)

En fantastisk fuktighetsgivende og fettfri dagkrem som passer for alle hudtyper. Kremen er lett og absorberes raskt inn i huden.

599

kr

Aqua_Krem_Natt.png

Nattkrem (50 ml)

Uttrykket «skjønnhetssøvn» er ingen tilfeldighet. Ved utviklingen av vår Aqua nattkrem la vi vekt på den viktige regenereringsfasen for å gi best støtte til den naturlige fornyelsesmekanismen.

Aqua nattkrem inneholder aktive ingredienser og shea butter og vitamin E som holder huden myk og smidig. Nattkremen har en fyldigere konsistens enn dagkremen og kan benyttes av kvinner og menn i alle aldre. Kremen påføres hver kveld på en nyrenset hud.

659

kr

Aqua_Gel.png

Gel Maske (50 ml)

En fuktighetsgivende ansiktsmaske for alle hudtyper. Spesielt egnet for ung, tørr og sensitiv hud. Masken fordeles på rengjort ansikt og hals 1-4 ganger per uke for å få/opprettholde en god fuktighets balanse i huden.

Masken fjernes med lunkent vann etter ca 10 minutter.

290

kr

Aqua_Eye.png

Øyekrem (15 ml)

Øyeområdet trenger intensiv og spesifikk behandling, og det er akkurat det Aqua Treatment eyecream gel gir deg. Denne øyekremen har en fantastisk lett konsistens som gir en svært behagelig og oppfriskende følelse og fra første gang du bruker kremen vil du bli overrasket over den umiddelbare effekten.

De aktive ingrediensene, som Eyeseryl-komplekset, stimulerer og forbedrer mikrosirkulasjonen. Kollagen og elastin stabiliseres, og frie radikaler i huden blir nøytralisert.

599

kr

Aqua_4D.png

4D Serum (30 ml)

Serumet inneholder hyaluronsyre i fire forskjellige molekylære strukturer,
noe som gjør det til en absolutt fuktighetsbooster. De små molekylene
demper rynker fra innsiden og har en positiv effekt på hudens fasthet. De
større molekylene har filmdannende og svært fuktighetsgivende egenskaper.
Et oljeekstrakt av sjøasparges regulerer hudens fuktighetsbalanse.

Påføres ansikt/hals etter rensing. La det absorbere godt før du påfører
dag/natt krem.

890

kr

Pumpe.png
Pumpe.png
ALPINE CONCEPT

Alpine Concept

Alpine_Dag.png

Alpine Concept Dagkrem (50 ml refill)

I tillegg til det eksklusive Swiss Complex har dagkremen blitt beriket med fuktighetsgivende og hudjevnende hyaluronsyre. Et utvalg av aktive ingredienser fra organisk dyrkede Sveitsiske spirer innebygd i et polysakkaridkompleks - aktiverer hudens egen detox-mekansime og beskytter huden mot skadelig forurensing.

Intensivt nærende lipider som Shea og Cupuaco butter samt raskt absorberende jojobaolje gjør denne rikholdige sammensetningen perfekt og gir øyeblikkelig virkning på huden.

550

kr

Alpine_Natt.png

Alpine Concept Nattkrem (50 ml refill)

Kremen inneholder de samme gode ingredienser som dagkremen. Nattkrem påføres etter eventuelt serum / ampuller på et rengjort ansikt. Om nødvendig kan Alpine Concept Night Cream også brukes som maske.

Påfør kremen litt mer sjenerøst og fjern restene med en kosmetisk klut før du legger hodet på puten.

595

kr

128200_F_W_Xtra_Glow_Ampullen_box.jpg

X PRESS beauty ampuller / SERUM

Blek, sliten hud er fort en saga blott med disse innovative ampullene! Biosaccharide Gum – et hudberoligende og fuktighetsgivende polysakkarid – etterlater en fantastisk balansert hudfarge. ⁠
Ekstra høyt niacinamidinnhold er en effektiv alliert mot de negative effektene av såkalte "blålys" som kommer fra skjermene til elektroniske enheter. i vår tidsalder, som er preget av digitalisering, spiller beskyttelse mot «digital aldring» en stadig viktigere rolle innen hudpleie. Derfor, hvis du bruker mye tid foran elektroniske skjermer eller ønsker å skape en herlig glød og et naturlig utseende på grå dager, er Xtra Glow-ampuller akkurat noe for deg! ⁠
Dette produktet er fritt for animalske ingredienser.⁠

Spesielt praktisk: flaskene kan lukkes igjen etter bruk,⁠

Påføring: rist før bruk. Påfør innholdet av 2-3 pipetter på renset ansiktshud, fortsett med vanlig hudpleie. Ikke bruk sammen med et serum i hudpleierutinen din. Oppbevar produktet unna lys

1290

kr

Fuktiboks.jpg

fuktighetsmaske (100 ml refill)

Gi huden din det den virkelig trenger: fuktighet. Den beste måten å gjøre det på er å bruke vår fuktighetsgivende maske fordi den inneholder hyaluronsyre, aprikoskjerneolje samt kakaosmør for å gjøre den til en skikkelig godbit for huden din. I tilfelle huden er stresset, kan masken brukes daglig. Den fuktighetsgivende masken trenger praktisk talt ikke å vaskes av, fordi den nesten absorberes av huden. I tilfelle det er rester, kan det enkelt fjernes med en fuktet klut.
Hendene og dekollete kan også bruke en ekstra dose fuktighet. Du kan bruke denne masken på disse områdene.  Masken virker enda bedre etter en peeling/enzympeeling, som gjør at huden bedre kan absorbere aktive ingredienser som fuktighetskomponenter.
Masken er tilgjengelig som refill for å settes inn i vår Universalboks. På denne måten skjemmer du ikke bare bort huden din, men støtter også aktivt miljøet.

Bruk en maskebørste og påfør et tynt lag på renset ansikt, hals og dekollete. La masken være på i ca. 5 – 10 minutter, og fjern deretter rester med en fuktet Jaegers renseklut.

345

kr

Kremer

Apple_Stem.png

Apple Stem Cells Kombinasjonskrem (50 ml)

Denne fantastiske kremen med stamceller fra epler virker utglattende og foryngende på huden. Kremen inneholder også viktige bestanddeler fra mango og planteoljer som med sitt innhold av omega 3 og omega 6 fettsyrer hjelper til med å kontrollere fuktighetstapet i huden.

Benyttes både morgen og kveld fra 30 års alderen.

850

kr

Sparkling_Eyes.png

Sparkling Years Øye Krem (15 ml)

En pleiende og fettfri øyekrem med aktiv kompleks av eple stamceller, hyaluronsyre, fytosteroler og vitamin E. Kremen tilfører fuktighet og beskytter mot frie radikaler. 1-2 dråper påføres et rengjort øyeparti en eller to ganger daglig.
 

Spesielt egnet for kvinner 30+. Airless-system beskytter innholdet og gjør kremen garantert økonomisk i bruk.

750

kr

MS_Face_01.png

My Secret Face Perfomance Butter (50 ml)

Denne spesielt rike og myke ansiktskremen har trippel funksjon for hud 50+. Kremen glatter ut, gir fuktighet og metter moden hud med varig effekt.

Kveldsprimula-olje forbedrer kvaliteten ved cellefornyelsen ved at oljen forsyner tomrommet mellom horncellene. Vitamin C, H og mannitol er en aktiv sammensetning som reduserer aldringsflekker, regenerer hudens naturlige beskyttelse og gjør at huden føles frisk, glatt og myk som silke.

565

kr

MS_Body.png

My Secret Body Butter (150 ml)

En rikholdig pleiende kroppskrem som inneholder Soft-focus pigments, vitamin C , H og mannitol. Du ser en umiddelbar redusering av små rynker og reduksjon av aldringsflekker.

Kremen inneholder også KveldsPrimula som forbedrer cellefornyelsen ved at oljen forsyner tomrommet mellom horncellene med omega 6 fettsyrer. My Secret dufter lett av rose og er spesielt beregnet for kvinner 50+.

665

kr

My_Secret_Bad.png

My Secret Bad (200 ml)

Luksuriøs, parfymert badeolje uten salt. De nærende og fuktighetsgivende ingrediensene fra essensielle oljer revitaliserer huden og holder den myk. Kan brukes som skumbad, badeolje eller dusjgele.  

Duftsammensetning: Kirsebærtrær, musk og patchhouli med lett duft av rosentreolje og sitrongress.

De rene oljene er destillert og brukes ofte i aromaterapi på grunn av deres beroligende effekt.  Anbefales kvinner 35+ og er ikke egnet for barn eller ung hud.

290

kr

Jewel.jpg

Jewel Ansiktskrem (50 ml REFILL)

Vitaliserende ametyster og rubiner, beroligende safirer og turmalin med en forfriskende effekt - alle egenskaper som er etterspurt i hudpleie. 
Jewel inneholder derfor pulver av de fire edelstenene som er nevnt og er derfor et ekte luksusprodukt. I tillegg skjemmer den rike kremen bort krevende hud med fuktighetsgivende hyaluronsyre samt makadamianøtter og eng-skum urteolje, som har en fuktighetsbevarende effekt. Den klassiske, pulveraktige duften fullfører velværeopplevelsen.

Ansiktskremen kan brukes som dag eller nattkrem. Påfør sparsomt.

890

kr

opc.jpg

OPC (50 ml REFILL)

OPC (vindruekrem) benyttes både som dag- og nattkrem for kvinner i alle aldre. Med sitt innhold av aprikosfrøolje beroliger og lindrer kremen en stresset hud. Karité-smør hjelper mot irritasjon i de ytre hudlagene og hindrer huden i å tørke ut. Provitamin B5 Pantenol utvikler og forbedrer hudens fuktighetsnivå.

Hyaluronsyre og urteliposomer øker hudens elastisitet og fasthet. Olje fra ringblomsten beskytter huden mot frie radikaler og oxidativt stress. Drueekstrakt OPC bremser aldringsprosessen i huden maksimalt. Passer for alle hudtyper, også spesielt sensitiv hud.

495

kr

Nattkrem_2000.png

COLLAGEN NATTKREM 2000  (100 ML REFILL)

Nattkrem 2000 plus med sitt innhold av DNA fra laks, binder fuktigheten og bremser
hudens aldringsprosess.

Kremen forbedrer hudens elastisitet og struktur. Stimulerer cellefornyelsen. Passer for alle hudtyper

525

kr

Jojoba.png

Jojoba (100 ml refill)

Jojoba er en pleiende og gjenoppbyggende krem som inneholder jojobaolje.
Kremen gjør huden myk og smidig og hindrer uttørring på dagtid. Tilpasset en
normal, tørr og irritert hud.

525

kr

KREMER
SERUM

Serum

Phyto Serum (40 ml)

Phyto_Serum.png

Styrkende, restrukturerende og utglattende serum for voksen hud. Endring av hormonnivåer i kvinners liv påvirker huden negativt. Når østrogenproduksjon avtar vil kollagenfibre som binder lærhuden til overhuden avta. Hudens evnen til å holde på fuktighet avtar; huden blir tynnere, tørrere og blassere og mye av elastisiteten forsvinner. Dette resulterer i slakke konturer og dannelse av rynker.


Déesse sitt lett absorberte urteserum bidrar til å støtte cellemembranen. Aktive urteingredienser øker hudens tetthet, fasthet og elastisitet som resulterer i friskere ansiktsfarge og fastere konturer. Svært effektive hyaluronsyrer fukter huden, noe som gjør huden mykere, og et anti rynke kompleks spesielt utviklet for voksen hud reduserer fine linjer og rynker. Regelmessig bruk av dette lett-absorberte serum vil resultere i en strammere, glattere og jevnere hud på ansikt, hals og bryst.


Påfør daglig på et renset ansikt, hals og brystparti. Fortsett med dag og/eller nattkrem slik at huden din får den optimale pleie og beskyttelse som den trenger.

750

kr

Genéve Anti-Aging Complex (30 ml)

Antiaging_Complex.png

Et Beauty Elixir med eksepsjonell effekt. Society Geneve Anti-Aging Complex med den biomimetiske replikert konotoksin av kjeglesneglen, som er ufarlig for huden, glatter ut ansiktsrynker uten at ansiktet mister sin naturlige utstråling.
 

To forskjellige strukturelle former for hyaluronsyre ligger på huden og lagrer fuktighet. Et peptid øker fastheten i huden og fremmer elastisiteten. Serumet stimulerer kollagensyntesen og beskytter celler mot miljøstress.


En flaske er nok til minimum en 6-ukers intensiv behandling. Vakker hud er ingen tilfeldighet!

Påfør noen dråper på en ren hud morgen og kveld før dag/natt krem.

1795

kr

Skjønnhetskapsler (30 kapsler)

Kapsler.png

Ampullene inneholder et flytende ansiktspleiemiddel med bl.a. E-vitamin, nattlysolje og hvetekim-ekstrakt. Oljens egenskaper sinker aldringsprosessen og gjør huden mykere, glattere og mer vital.
 

En 1/2 kapsel påføres ansikt og hals morgen og kveld under din vanlige krem. Etterlater huden gjennomfuktet, fast og elastisk. Anbefales alle kvinner over 25 år.
NB! Kun til utvortes bruk!

Kapslene leveres også i en miljøvennlig refillpakning med 30 stk ampuller til kr 495,-.

595

kr

Vippe- og øyenbrynserum (3 ml)

BrynVippe.png

Vårt vippe- og brynserum uten hormoner gir deg lengre vipper og fyldigere øyenbryn. Kombinasjonen av aktive ingredienser der en synergistisk peptidkombinasjon gir mer tetthet, mens hyaluronsyre og kollagen styrker hårene og fukter dem gir synlig resultat etter 6 uker. En blanding av kreatin, L-arginin og L-metionin styrker hårroten. Fem planteekstrakter har også en positiv effekt på hårkvalitet og hårvekst.
 

Påføres etter rens to ganger om dagen med børsteapplikatoren langs øvre og nedre vippekrans og om nødvendig på øyenbrynene. La serumet virke et par minutter og fortsett med øyepleie og/eller sminke.

790

kr

MEN CARE

Men Care

Men_Face.png

Men Care Ansiktskrem (75 ml)

Centella Asiatica (Tigergress) ekstrakt er den ideelle ingrediens i ansiktspleien for menn. Et ekstrakt fra denne legendarisk planten godt egnet for hud som er irritert av barbering. I tillegg vil et anti-aging kompleks støtte hudens egen reparasjonsmekanisme og bedre elastisiteteni huden.

485

kr

Men_eye.png

Men Care Øyekrem (15 ml)

En lett krem som er spesielt tilpasset det sarte partiet rundt øynene. (Husk at øyelokkene er selvsmørende og derfor ikke har behov for krem). Påføres fra øyekrok og inn mot nesen.

495

kr

Men_Aftershave.png

Men Care After shave balm (50 ml)

Den oljefrie geleen har en beroligende effekt på stresset hud med sitt innhold av pærekaktus ekstrakt og allantoin.Påfør etter barbering, og bruk deretter Men Care Face krem etter behov.

250

kr

Men_Deo.png

Deodorant For Menn (75 ml)

En mild, plantebasert deodorant med aktive ingredienser, men uten aluminiumsalter.
Salvie ekstrakt, Bisabolol og panthenol gjør deodoranten mild, men effektiv.

330

kr

MY SECRET
bottom of page